04 декабря, 2015

Пару днів у Львові!

Дуже люблю Львів, чомусь так склалось) За гарний історичний центр, за оригінальних і самобутніх людей, але найбільше мабуть за яскраві моменти які Львів дарує при кожному відвідуванні цього старовинного українського міста..
Цього разу приїхав до міста Лева з чіткою метою - виступити на семінарі в Львівському університеті МВС. До речі, це для мене був новий досвід в незвичній лля мене сфері -виступати перед дійсними та майбутніми міліціянтами.
Уже в дорозі, коротаючи час, бачу що у Львові саме в той день відбудеться бізнес-сніданок від Висоцький консалтинг. Так що з самісінького ранку, пожертвувавши сніданком у отелі, відвідав справді цікавий захід з харизматичним спікером

Було що послухати від власника Скай парків і, як кажуть, бізнесмена від бога. Навіть записував щось) Правда довелось трохо раніше піти щоб встигнути на інший захід.

І скажу вам це досить хвилююча справа виступати перед міліціонерами та їх викладачами по темі в якій відверто кажучи мало обізнаний. Однак, написана моїми колегами, експертами і сфері безпеки, доповідь та досвід публічних виступів допоміг мені успішно вийти з  цієї халепи)





Ось такою, досить насиченою, виявилась моя чергова поїдка до Львова...

0 коммент.:

Отправить комментарий