21 марта, 2010

Активний відпочинок

Що робить у вихідні більшість українців? Відсипаються, протикають своїми очами телевізор, прибирають, ходять на дискотеку, читають і т.д.
Цього вікенду ми з дружиною вирішили відпочити активно - сходити до аквапарку "Маяк". Спланували сходити в суботу, однак так попрацювали в саду що на аквапарк , власне сил не вистачило - зносили на купу гілляччя з яблунь, яке пообрізав тесть. Цей процес нагадував реаліті-шоу "останній герой". Ходити доводилося по снігу, подекуди по коліна, тягнули за собою частини дерев, які пезперестанку хльостали по лицю.
А в неділю поїхали до нашого улюбленого обласного центру Вінниця. Гарно!!! Аквапарк "Маяк" нас приємно вразив - басейн, джакузі, атракціони, підводний масаж. Ціна за годину 35 грн в вихідні, 22 грн в будні дні. Недорого і приємно. Рекомендую всім, особливо тим хто сидить за компом день і ніч

1 коммент.:

  1. Повністю з вами згідний. Для тих хто сидить в компі часто, такий вид активного відпочинку в самий раз. Ще не погано знайи паро вільних днів і поїхати відпочивати в Карпати.

    ОтветитьУдалить