22 марта, 2013

Видео-отчет с ФЕСТИВАЛЯ ГРОШЕЙ

   На минулих вихідних в Вінниці під егідою ТМ        MoneyFest   пройшов ФЕСТИВАЛЬ ГРОШЕЙ
    в якому прийняло участь близько 100 чоловік.
  В рамках фестивалю було зібрано 1746 грн. д    доброчинних пожертв для реалізації Програми    фінансової грамотності школярів м. Вінниці.
Учасники фестивалю змогли відвідати 30 майстер-класів по тематиками пов’язаним з грошима та значно підвищити власний рівень фінансової культури.
Родзинкою фестивалю стала виставка «Еволюція паперових грошей на території України».


Висловлюємо вдячність всім спікерам, гостям та учасникам ФЕСТИВАЛЮ ГРОШЕЙ що зїхалися на фестиваль з 6-ти міст України (Львів, Київ, Житомир, Харків, Ужгород та Вінниця).
Особлива вдячність Офіційному партнеру фестиваля – Вінницькій філії Компанії ForexClub, що уже традиційно підтримує ФЕСТИВАЛЬ ГРОШЕЙ та Торгівельному центру «Анастасія» на базі якого відбувався захід,

Також щиро дякуємо учаснику Бізнес-клубу «MoneyFest» - Празднично-концертному агентству NEKRASOV за сприяння в організації відкриття заходу, Компанії «Старлайф», інтернет-сайту 20minut.ua та іншим інформаційним та організаційним партнерам.

На даний момент ведуться про переговори про проведення ФЕСТИВАЛЮ ГРОШЕЙ в інших містах, що свідчить про актуальність тематики фінансової грамотності.


0 коммент.:

Отправить комментарий